Sfeerfoto

Activiteiten

foto3 In Javea zijn er heel wat activiteiten om een hele vakantie zoet te zijn. Al deze activiteiten zijn makkelijk en snel te bereiken vanuit ‘Casa La Perla’. Er is een ruim aanbod aan veruur en excursies met quads en jetski’s. Voor de fervente wandelaars zijn er verschillende wandelroutes door de nationale parken van Javea. Er zijn wandelroutes langs de kliffen van het strand en langs de berg Montgo.

Uitstapjes naar andere dorpen en steden zijn zeker een aanrader. Zo is er het bergdorpje Guadalest met zijn vele kleine winkeltjes die je na een steile wandeling beloont met een prachtig uitzicht op de bergen met een uniek waterreservoir. Om een van de grootste markten van de Costa Blanca te bezoeken moet je op dinsdag in het dorpje Altea zijn. Op deze markt kan je juwelen, lederwaren, chocolade, nougat, olijven en nog veel meer vinden.

Om te proeven

foto4 Aan restaurants is er in Javea geen tekort. Je kan er ‘s middags genieten van de echte Spaanse Tapas en ’s avonds van een hele menu aan zeer schappelijke prijzen. Hieronder vindt u enkele restaurants die wij u kunnen aanraden.